Vi som jobbar på The Book Affair

Alexandra Torstendahl

VD & grundare

alexandra.torstendahl@thebookaffair.se
‭070-875 41 56‬

Som VD för The Book Affair är det mitt mål att vara med och förändra vår bransch och höja författarnas medvetenhet kring de nya villkor och avtal som marknaden är redo att jobba med, till deras fördel. Hela bok- och förlagsbranschen står inför stora förändringar och jag känner att jag och The Book Affair står på framtidens sida – författarens.

Det roligaste med försäljning, enligt mig, är samspelet mellan författarna, förlaget och återförsäljarna. Spännande är också den ständiga jakten på lyckad säljframgång som ibland kan komma från oväntat håll. Att sedan få dela framgångarna med författarna och bokhandeln är det bästa som finns!

Kontakta mig

Alexandra Lidén

Litterär chef & grundare

alexandra.liden@thebookaffair.se
073-101 69 00‬


Böcker med starka berättelser och ett innehåll som inspirerar, berör och informerar har alltid varit en stor och viktig del av mitt liv – och yrkesliv.

Att bygga upp ett unikt och modernt förlag med en stark och spännande utgivning är att leva sin dröm. Att vara en författares kreativa samarbetspartner och förvalta, utveckla och mejsla fram hens kunnande och vision till en attraktivt förpackad tryckt bok, ljud- eller e-bok är att få ett stort förtroende. Och det är en ynnest att leda och vara en del av det arbetet – i nära och skräddarsydda team med hög arbetsglädje.

Kontakta mig

Adam Dahlin

Förlagschef

adam.dahlin@thebookaffair.se
‭076-526 10 73‬


Jag älskar när jag får verka i gränslandet mellan det konstnärliga och det affärsmässiga. Att vara med och skapa stark litteratur och sedan hjälpa till och sprida den är det roligaste jag vet. Då spelar det ingen roll om det är skönlitterära berättelser eller spännande populärvetenskap. Det kreativa samarbetet med författare och kolleger är det jag går igång på.

Jag tar med mig mångåriga kunskaper och erfarenheter från det stora förlagshuset och omsätter det i modern praktik på den moderna uppstickaren som utmanar branschen. Kan inte tänka mig något roligare än att få vara med och forma framtidens bokbransch på The Book Affair.

Kontakta mig

Linn Ljunggren

Redaktionskoordinator

linn.ljunggren@thebookaffair.se
‭070-787 78 06

Ord har en förändrande kraft, väcker känslor och frågor, men ger också svar och oerhörd inspiration. Sedan barnsben har de gjort enormt intryck på mig. Att bli litteraturvetare och sedan söka mig till bokbranschen var därför en självklarhet. Efter min examen har jag agerat stöttepelare och tagit del av lärdom och kunskap från flera förlag. Min tidigare erfarenhet har utvecklat min insikt om branschen, bokens liv och gjort mig van vid att ha många bollar i luften.

Det starka teamet som är The Book Affair och det som skapas här är framtiden och det är en otrolig vinst att vara delaktig i det.

Kontakta mig

Linnea Penta

Produktionskoordinator

linnea.penta@thebookaffair.se
070-823 46 15

Kontakta mig